Rybnišťský Bivoj 2022

Organizátoři venkovních akcí se nechtějí probouzet do deštivého rána, ale naštěstí se hezké počasí nevyčerpalo v sobotu v Krásné Lípě a zbylo i na nedělní odpoledne u nás...

Letos jsme Bivoje připravili v trochu jiné verzi: dospělí chtiví soutěžit obdrželi soutěžní kartu, se kterou obešli 10 připravených stanovišť a mohli se pokusit zdolat stanovené limity. Pokud se jim to podařilo alespoň sedmkrát dostali poukázku na výběr odměny u stánku Lidové zahrady, ale odměněn byl každý, kdo si všechny disciplíny třeba jen vyzkoušel. 

Díky všem partnerům, jejichž atrakce nedělní zápolení oživily: tichá střelnice od Adrenalinpointu, překážky od týmu ŠNEK race, výzvy našich hasičů a fotbalistů, hry u Schrödingerova institutu (pukec a stolní hokej hráli malí i velcí) nebo originální atrakce od rodiny Kejřovy (plivače žaludů málokdo překonal).

Děti si mohly namalovat svého bubáčka nebo pytlík na tajnosti (děkujeme za poskytnutí materiálu z.s. LENIČKA Varnsdorf), projet se na čtyřkolkách a hlavně kutálet se po hřišti v Bubblefotbal nafukovacích koulích... Takhle atrakce je správně Bubblefotbal a přivezl ji také Andrenalinpoint Varnsdorf, ale v dětské verzi chaotického pohybu po hřišti taky bezvadně fungovala.

V doprovodné soutěži o nejlepší bábovku vyhrála mezi dvanácti soutěžními ta z České Kamenice.

Díky všem za účast! 

 

Akce byla podpořena v rámci programu Podpora komunitního života na venkově pro rok 2022.

Za fotky děkujeme Miluši Vytlačilové a Hynku Vojtěchovi